Tommerup Vandpolos hold 

Mini-vandpolo

Er holdet, hvor de mindste børn kan snuse til vandpolo og lære om sporten. Børnene er i alderen 5 – 8 år og er færdige med vandtilvænning. På dette hold skal de have det sjovt med at blive gode til svømning og prøve at kaste/gribe bolde i vandet med én hånd. De prøver også at skyde på mål m.m. Børnene skal også lære at høre efter og forstå trænernes instrukser. Træningen foregår i det lille bassin. Holdet er beregnet til at klargøre de helt små til, at kunne fortsætte til U 11 holdet, når deres færdigheder er gode nok og hvis de ønsker at fortsætte til vandpolo.

 Kontakt cheftærner Karl-Emil Greve: +45 40 86 11 99 for at høre mere.  

U11

Er vores vandpolohold, som er mellem 8 -11 år. De træner i den lave ende af det store bassin, holdet deltager i kampe og weekend turneringer, i Danmark. Holdets vigtigste kampe er Danske Mesterskaber og Pokal Mesterskabet. De deltager også i den årlige fælles træningsweekend i Esbjerg sammen med alle klubbens ældre vandpolohold. Dette er vigtigt for vandpoloafdelingens fællesskab, at spillerne i alle aldre kender hinanden og at de små kan se op til de ældre.

På U11 holdet skal spillerne lære at svømme crawl og brystsvømning, de skal også lære at svømme med bolden lære at lave vandtrædningsben, som er meget vigtig for en vandpolo spiller. Spillerne lærer at kaste og gribe vandpolobolden med en hånd og hvordan man tager bolden op til skud m.m.

Kontakt cheftærner Karl-Emil Greve: +45 40 86 11 99 for at høre mere.  

 

U13

På dette hold er spillerne 12-13 år og de træner i den dybe del af det store bassin. Holdet deltager i kampe og weekend turneringer i Danmark, men kommer også med til vores venskabsklub i Hamborg for at spille, her møder de hold de ikke er vandt til t spille mod og opnår venskab og kendskab til spillere udenfor Danmark. Holdet deltager også i den årlige fælles træningsweekend i Esbjerg sammen med ældre vandpolohold. Dette er vigtigt for vandpoloafdelingens fællesskab, at spillerne i alle aldre kender hinanden og at de små kan se op til de ældre. Holdets vigtigste kampe er Danske Mesterskaber og Pokal Mesterskabet.

U13 holdet arbejder mere målrettet og fysisk hårdere end U11 holdet, på alle de grundlæggende svømme og bold teknikker. Her lære de også at spille sammen som et hold og placere sig rigtigt på banen og holdet starter på forskellige taktiske øvelser og sammenspil.

 Kontakt cheftærner Karl-Emil Greve: +45 40 86 11 99 for at høre mere.  

 

U15

U15 spillerne er 14-15 år gamle og de træner i hele det store bassin. Spillerne på dette hold presses fysisk hårdere i deres træning og der stilles større krav til denne årgang, holdet svømmer på langs af bassinet. Holdet deltager i kampe og weekend turneringer i Danmark, men kommer også med til vores venskabsklub i Hamborg for at spille. Holdet deltager også i den årlige fælles træningsweekend i Esbjerg sammen med alle de andre vandpolohold. Holdets vigtigste kampe er Danske Mesterskaber og Pokal Mesterskabet.

Holdet arbejder meget videre med det taktiske, idet dette hold spiller efter samme regler som seniorholdene. Her er det meget vigtigt, at man forstår vigtigheden af placering på banen, afleveringernes præcision og samarbejdet for at nå et fælles mål over en længere periode. De dygtigste spillere på holdet kan få tilbud om at træne med senior holdene og deltage i 2. divisions kampe, sammen med senior spillere. Dette er meget lærerige træninger/kampe for U15 spillere. 

Kontakt cheftærner Karl-Emil Greve: +45 40 86 11 99 for at høre mere.  

 

U17

Spillerne på dette hold er 16-17 år og det er ældste gruppe hvor der spilles med mix hold. Herefter spilles der i Herre og Dame række på højeste niveau, dog undtaget 2. division. Holdet træner sammen med damer og herre senior, men deltager i kampe og turneringer på U17 plan. 

Kontakt cheftærner Karl-Emil Greve: +45 40 86 11 99 for at høre mere.  

 

Dame senior

Holdet er samlet af klubbens bedste damespillere, der ønsker at deltage i kampe og turneringer på højeste niveau (danske 1. div. for kvinder). Vi forsøger at samle det stærkeste hold og dygtiggøre vores egen ungdom til at spille på holdet, men vi hilser også forstærkninger udefra velkommen. Klubbens ambitioner for holdet er at deltage i finalen i Danske Mesterskaber. Hvis træningsindsatsen og niveauet er til det kan holdet også deltage i turneringer i udlandet. Holdet tager som regel på en udenlandsk træningslejr om året, for at møde nye hold og forbedre vores niveau. Dette bliver brugt som forberedelse til Danske Mesterskaber. Hvis vi føler at holdets niveau er til det vil vi også gerne deltage i Nordiske Mesterskaber for klubhold.

Kontakt cheftærner Karl-Emil Greve: +45 40 86 11 99 for at høre mere.  

 

 

Herre senior

Holdet er samlet af klubbens bedste herrespillere, der ønsker at deltage i kampe og turneringer på højeste niveau (danske 1. div. for herre). Vi forsøger at samle det stærkeste hold og dygtiggøre vores egen ungdom til at spille på holdet, men vi hilser også forstærkninger udefra velkommen.  Klubbens ambitioner for holdet er at deltage i finalen i Danske Mesterskaber, træningen og turneringer planlægges efter dette mål. Holdet tager som regel på en udenlandsk træningslejr om året, for at møde nye hold og forbedre vores niveau. Dette bliver brugt som forberedelse til Danske Mesterskaber. Hvis vi føler at holdets niveau er til det vil vi også gerne deltage i Nordiske Mesterskaber for klubhold. 

Kontakt cheftærner Karl-Emil Greve: +45 40 86 11 99 for at høre mere.  

 

2. Division

Holdet er spillere fra U15/17 og senior damer/herre. Det kan være spillerne der ikke får så meget tid i vandet i bedste række eller spillere der ikke ønsker at træne så meget som i bedste række. Det kan også være spillere, der ønsker at prøve vandpolo uden at have spillet før eller spillere, der tidligere har spillet og gerne vil ”hygge” spille. De kan deltage i de kampe der arrangeres for 2. division i Danmark.

Kontakt cheftærner Karl-Emil Greve: +45 40 86 11 99 for at høre mere.  

 

Vores sponsorer