Sidst udsendt nyhedsbrev:

Nyhedsbrev - Sæsonstart 2022/2023

Så er vi i gang med en ny sæson. Forude venter et spændende efterår og forår med sjove og lærerige stunder i vandet. Vi starter sæsonen med lidt information.

En ”ud af hallen” oplevelse lige om hjørnet

Det har været kutyme de seneste år at vi, når sæsonen er kommet godt i gang, beder forældrene om at forlade hallen under træningen. Det gør vi også i år. Det betyder at vi fra 12. september beder alle forældre trækker ud af hallen og i stedet bruger alle de dejlige faciliteter der er i og omkring Fyrtårnet, mens børnene modtager undervisning. Tag en kop kaffe i Cafeen, besøg biblioteket eller gå ud og få en mundfuld luft i skovene rundt om hallen.

Vi er klar over, at det for nogen er et voldsomt krav, men vi har gode erfaringer med dette tiltag og insisterer derfor. Vi har selvfølgelig en række begrundelser for hvorfor det er en god ide ikke at have Mor & Far lige ved kanten når man svømmer.

Først og fremmest giver en tom hal meget mere ro omkring træner og hold, det betyder helt enkelt at det bliver nemmere at følge med og høre hvad der bliver sagt, og dermed bliver børnene langt mere modtagelige for undervisningen. Den tomme hal gør det også nemmere for ungerne at koncentrere sig. I har alle oplevet det i opstarten, når i som forældre sidder på kanten skal der lige vinkes, smiles og vises ”se hvad jeg kan”, man hopper lige op af bassinet for at få skal justeret svømmebriller, og man kommer pludselig i tanke om at Pernille fra klassen sagde noget vildt vigtigt tidligere i dag. Det er alt sammen udtryk for, at der er elementer i svømmeundervisningen der er grænseoverskridende og som man som lidt nervøs svømmer allerhelst ville være fri for.

For at I kan se at vi gør fremskridt, inviterer vi jer til gengæld med i hallen den første uge i hver måned, her må man komme med i hallen og se hvilke fremskridt vi gør undervejs. 

 Forældre der er med i vandet på plask og leg hold er selvfølgelig undtaget dette. 


 Omklædning og ordensregler til svømning

Bad før svømning
 
For at bassinet kan fungere med så lidt brug af klor som muligt er det vigtigt at alle svømmere vasker sig med sæbe og uden badetøj før de hopper i bassinet. For de svømmere der ikke bryder sig om at være nøgne i omklædningen, er der mulighed for at benytte de lukkede brusekabiner, men her skal afvaskning også ske uden badetøj.

Fotografering er forbudt i svømmehallen under vores svømmeundervisning
 
Det er ikke tilladt at tage billeder under vores svømmeundervisning, det gælder også selvom man gør sit bedste for kun at tage billeder af sit eget barn. Vi har valgt at forbyde fotografering for at alle kan føle sig sikre til vores undervisning. 

Aktiviteter i løbet af sæsonen

Mærkesvømning

I uge 44, 2022 og uge 10, 2023 har vi MÆRKESVØMNING. Mærkerne er gratis og super-seje at svømme sig til. I den forbindelse håber vi at I forældre vil hjælpe til med at holde styr på antallet af baner som børnene svømmer. Afkrydsnings lister vil blive udleveret af vores trænere.

Juleafslutning for alle

Igen i år er der Juleafslutning i hallen for alle svømmere og vandpolospillere. I år ligger Juleafslutningen d. 24. november 2022. Tilmelding sker via klubbens hjemmeside under punktet event, I får besked når det er tid til tilmelding.

Klubmesterskab

Vi afholder vores årlige klubmesterskaber søndag d. 5. marts 2023. Klubmesterskaberne er for alle medlemmer og det er en rigtig hyggelig dag. Der svømmes mange forskellige distancer og på mange forskellige niveauer. Mere information vil følge på vores Facebook side. 

Ferielukket

Vi afholder ferie på samme tidspunkter som skolerne. Man kan også holdes sig opdateret vedrørende ferier og aktiviteter inde på vores hjemmesides kalender /kalender 

 

Har man spørgsmål er man velkommen til at sende en mail til formand@tskfyn.dk

Vores sponsorer